Måndag.

Uppdatering från helgen.
Fredagen blev bara lugn med mat hemma hos mamma & pappa.
Lördagen blev det grillning sen ut på stan en sväng med Leila, vi gick till hamnkrogen och satte oss en sväng med trevligt folk men till sist hamna vi på harrys sista timman där vi bokstavlingen rocka gärnet. :D
Söndagen hade jag och Leila egendag med varann. Fika på santini i lkpg sen bio "Jiddra inte med zohan" haha.. När vi väl var hemma blev det en del planering till resan.

Idag har inte min mage mått nåt vidare.. vet inte vart det kom ifrån men det dök upp från ingenstans!!

Ikväll är det ju en kanon film jag ska bädda ned mig i soffan och se på iaf. Sorority boys!!

Hörde att flummis fått sig ett nytt jobb, grattis gumman!!

Nedräkningen har börjat.. 19 dagar kvar!!!



sooolen igen.

Solen har hittat tillbaka till våran lilla stad. Underbart!!
Idag har jag hållit på och flyttat hela dagen, sen nu har jag precis kommit hem från en spring tur med mammi & pappi =) Ska väl hoppa in i duschen nu sen tillbaka hem till mor och far på grillning..
Ikväll vet jag inte vad som händer??
Någon som har något roligt förslag får gärna komma med det. Jag är ju bjuden på fest med Idis och gänget..
Men som sagt vet inte om jag känner för att gå ut!!



...

Ensamvarg..!! 

piss väder..

Gud vad jag verkligen inte gillar detta väder.. Det är tur att man har garanterad 3 veckors sol & bad iaf!
Har jobbat som vanligt idag, fixat lite på Lyel. Vart på stan med Pysan, och ja fikan ska vi inte tala om :D Jag & mammi och Pysan & hennes mamma ska gå och se sex and the city! Det kommer bli mysigt. En reunion så att säga =)

I helgen blir det hålla på med flytten, mammi & pappi ska hjälpa till..
Men på söndag då blir det hel dag med Leila, lkpg med bio och en massa mys! Ser fram emot det fruktansvärt mkt! Har inte setts på flera veckor. Gud damn i miss you honey!!

Feelings feelings feelings kommer och kommer... Det närmar sig mer och mer! Kommer ihåg när vi boka resan och tyckte att det var jätte lång tid kvar, men se så fort det har gått! Snart är vi där bejbs =)

Saknar adam!!!!

Muttis krya på dig stumpan.

Vad hände med dig? Hur mår du? Vad gör du om dagara? Varför hör du inte av dig? Tänker på dig iaf.

Han & Jag.

Jag vill inte att du ska lämna mig.. usch ensamheten är inte att leka med!!
Att du nu ska åka och befinna dig i ett annat land och inte veta när du kommer hem, känns fruktansvärt jobbigt! Kommer vi hinna ses innan jag far iväg?

Har jobbat hela dagen idag sen 5 i morse. Under natten blev det inte många timmars sömn, kunde verkligen inte somna.. Kändes som om jag somna till den där lilla halvtimman mellan kvart i fyra och kvart över fyra, sen ringde kl och det var dags att gå upp! Jobba på sodexho först sen vidare till Lyel. Nu är jag hemma igen om ska ha tvättstugan.. Mina ögon håller på att falla ihop.. Den här natten vet jag iaf att jag kommer att sova gott, det känner jag redan nu.

Kan stolt säga att jag är lycklig!!


Söndag.

Håller på och packar ner mitt kök i flyttkartonger.. Börja även att rensa min garderob, fyllde en hel stor svart sopsäck med kläder som jag ska slänga + att en pappkasse från ikea fylldes med för små kläder som ska ges till Moa. Har konstaterat nu att jag har för mkt kläder, det får inte plats hehe.. Dags att göra sig av med skiten och in med nya kläder :D

Midsommar spenderades ute i råssnäs stugorna med ca. 45 pers, mkt mat, lekar och allsång. Mkt trevligt =P
det blev dock inget poolbadandes denna midsommar.. 


Förövrigt har helgen varit lugn och mysig!! Men är trött på detta skit väder.. ge mig sommar!!

Nu är det inte långt kvar tills vi drar, lite mindre än 4 veckor. Har redan börjat få lite resfeber, måste handla och greja.. Längtar tills jag sitter där med resväskan och ringer Leila och säger, shit mitt får inte plats :D vad har du med dig?

Min lilla carr ringde nyss, hon har det bra!! Lättade mitt hjärta. Kanske kanske hon kommer snart? det är ingen som vet :D

 Midsommar 2007!


i ett annat land.

Du är i ett annat land, men ändå så finns du precis inom mig. Du har det bra och jag har det bra. Men saknaden är fruktansvärd!! Jag längtar till det ögonblicket då jag får syn på dig, att snart få se dig på riktigt igen ger mig rysningar..


åska & regn.

Vad hände med det fina väret? åska & regn det är inte min starka sida.

Det är så mkt som har hänt på sista tiden, men orkar inte ta upp allt här. Har haft det underbart i helgen med min Carr som har varit här i en vecka iaf, men dessvärre åkt nu för att jobba på Visby hela sommaren. Hur ska vi klara oss? Joo men det kommer gå bra, åtta veckor! Det ska vi klara hjärtat. Det kommer gå fortare än vad vi tror..

Idag ska jag äntligen träffa Leila, vi har jobbat om varann ett bra tag. Och hennes jobb tider är inte att leka med.. Men vi strävar ju efter nåt båda två! Och det kommer att löna sig ordentligt.

Oh muttis, ja muttis.. det ska vi inte tala om hur länge sen det var.. eller ja det känns som så iaf!  =(
Men du jobbar och har mkt att stå i och jag är stolt över dig!!

Snart midsommar, vad ska man göra?
Jag vet inte vad jag känner för heller.. Brukar ha mera längtan till det, men när vädret är piss och man är trött så känns det som att det kvittar! Men det löser sig på ett eller annat sätt. Eller hur robban :D

Jag & Stina.HAHA :DFina!trion på harrys :D

Ja det var en bra kväll det :D haha..Loooove it när mammi är ute och svänger..Lika som bär =)

På balkongen.who cares?vet inte vad som händer..allsång :Phmm..

jaa viiiilken kväll.. vill inte prata om det HAHA :D det var iaf nu i helgen.

Fotboll!

bokat bord på harrys ikväll då! Sverige - Grekland.


det verkligen blåser..

Var ett tag sen man uppdatera sig här.. Har haft händerna fulla med annat!! Det vill säga varamon och alla underbara människor. Vad man kan må så bra utav sol och värme, alla är glada och njuter av det underbara vädret! Men vad hände med vädret igår och idag? Gjorde ordning pastasallad och fika och packade våra väskor och så åkte siss och jag ner till stranden men när vi kom ner så blåste det storm, så vi vände på direkten. Och idag? det är ju ännu värre.. Fast som sagt det kanske behöver komma lite regn..

Har inte träffat Leila på lääänge nu känns det som, vi har jobbat om varandra ett tag nu. Men som sagt vi jobbar för att vi har ett mål. Och det är om ungefär ca. 5-6 veckor!! Sen bär det av älsk.

Nej nu ska jag åka på utflykt med min lilla carr som är här igen.
Vill du kanske köra idag HAHA! :D

Ah just det, Näns när ska vi ut och köra? Jag ska vara den första hon kör med.. shit vilken upplevelse! =)

Håller tummarna för min muttis idag.

Nu måste jag kila. På återseende!

RSS 2.0